за нас

нашата мисия

Мисията на екипа на Грийни е да осигурим едно по-добро, зелено бъдеще за нас и нашите деца. Ние вярваме, че само заедно можем да опазим нашата планета. Ето защо предлагаме на нашите клиетни голямо разнообразие от екологични продукти както за търговски обекти и кафенета, така и за домакиството. Чрез нашите конкурентни цени ние се надяваме да олесним преминаването към едно природосъобразно бъдеще.

Един от главните екологични проблеми на Земята е замърсяването на световния океан. Според изследване проведено през 2018 година в Тихия океан се намира остров от пластмасови отпадаци с площ приблизително 3 пъти по голяма от тази на Франция (1.8 милиона квадратни километра) тежащ преблизително 79 000 тона.

зелена европа

Замарсяването на околната среда е и ще става все по-голям проблем в близкото бъдеще. Това е и причината лидерите и правителствата на редица държави по света да обръщат все повече внимание на екосъобразността на свойте икономики. Европейският съюз си е поставил за цел да намали вредните емисии трайно в близкото бъдеще. Чрез приетата през 2019 г. директива до  2021 г. ще бъдат забранени пластмасовите чинии, прибори, сламки и клечките за уши, в стремеж за една по зелена Европа.

Свържи се с нас